Rólunk

Cégünk 2005-ben alakult. Az elektronikai és az automotive iparban tevékenykedő cégek számára tervezünk és gyártunk egyedi szerszámokat, készülékeket. Gépparkunkban a síkmarógépektől, a cnc megmunkálóközpontok, cnc eszterga és lézervágógépek is megtalálhatók, így a konkurens cégek közül szinte egyedi módon minden alkatrészt képesek vagyunk házon belül legyártani, ezáltal jelentősen megrövidítve a gyártási határidőket.

Mérnök kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek, kollégáink többsége hosszú évek óta a „Lasertec család” tagja. A tervezésben, és gyártásban dolgozó kollégák szakmai tudását folyamatosan képezzük, célunk, hogy a vevőink számára a legmegbízhatóbb, és legrugalmasabb szolgáltatást nyújthassuk. Magyar és nemzetközi vevőkörünk felmerülő igényeire igyekszünk mindig gyors, megbízható és innovatív módon megoldást találni.

Tapasztalt tervező kollégáink folyamatosan elérhetőek, tanácsokkal és jól átlátható 3D tervekkel állnak a vevőink rendelkezésére. Telephelyünk Budapest jól megközelíthető részén található, az M0 autóúttól mindössze 5 percnyi távolságra. Céges telefonos és emailes forróvonalunk folyamatosan elérhető a nap 24 órájában, így a lehető leggyorsabban tudunk megválaszolni minden megkeresést.

Csapatunk

Tanúsítványok